Skip til hoved indholdet

Strategiseminar for organisationsbestyrelsen

Organisationsbestyrelsen kiggede fremad

Tilføjet 23.11.2021

 

Hvad kan vi gøre (endnu) bedre? Vores organisationsbestyrelse kiggede fremad

 

Vores organisationsbestyrelsen trak hele lørdagen ud af kalenderen sammen med ledelsen og satte det lange lys på: Hvordan skal Sundby-Hvorup Boligselskab udvikle sig i de kommende år, og hvordan sikrer vi os, at boligselskabet bliver ved med at levere helt i top, når det gælder god almen ledelse, beboerservice, effektiviseringsmål og bæredygtighed.

 

Vi er bygget på stolte traditioner og står på et solidt fundament. Dét skal der ikke ændres ved. Men vi følger også med tiden: Vi tager samfundsansvar, og vi arbejder med bæredygtighed – både når det gælder miljø, socialt og økonomi. Vi passer på folks hjem.

 

Gennem de seneste år har vi renoveret godt 2500 af vores boliger for tilsammen 1,6 mia. kroner. Vi bygger nyt i Aalborg, i Nørresundby og i oplandsbyerne nordøst for Limfjorden. Alle steder attraktive boliger til en billig husleje.

 

Organisationsbestyrelsen arbejder nu videre med oplæg og ideer fra lørdagens intensive seminar, så vi inden årsskiftet har opdateret vores strategi for fremtiden.

 

Tak for indsatsen!

Læs mere om organisationsbestyrelsen