Skip til hoved indholdet

Vi søger Teknisk Projektkoordinator

Nyoprettet stilling: Teknisk Projektkoordinator til energibesparelser og andre optimeringsprojekter i et af Nordjyllands største boligselskaber 

Kan du nærmest blive helt elektrisk, når snakken falder på energioptimering? Er det arbejdet med at skabe struktur, overblik og optimering af processer, der giver dig energi? Og har du lyst til at blive en del af et team, hvor fagligheden er høj og selvbestemmelsen er stor? 

Så læs videre her. Det kan være dig, vi mangler hos Sundby-Hvorup Boligselskab.


I mere end 75 år har vi sat vores præg på byudviklingen i og omkring Nørresundby, hvor vi tager ansvar for både beboere og medarbejdere. Vores arbejde har altid udgangspunkt i vores omgivelser, og vi tager vores samfundsansvar meget alvorligt. Derfor vægter både den miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighed lige højt, når vi vurderer effekten af nye indsatser. Vi leder nu efter dig, der sammen med os, har lyst til at bidrage til, at vi lever op til vores ansvar og arbejder endnu smartere. 


Du drives af optimering og er ikke bange for at gå imod strømmen
Sjældent har energibesparelse været mere aktuel, og derfor bliver en af dine vigtigste opgaver at føre os mod mere effektiv brug af energi. Vores dygtige inspektør på området har allerede været i gang, og vi skal derfor bruge dig, der er kendt for at finde de knapt så oplagte muligheder for optimering. Sammen finder og undersøger I områder, hvor vi kan blive endnu skarpere.  

I dag bruger vi vores CTS-system til at holde overblik og måske har du allerede erfaring med systemet. 

Du er nysgerrig på nye og eksisterende forbedringstiltag, hvor ét af dem er driften af vores serviceaftaler. Her er din struktur, evnen til forhandling og opfølgning motiverende for dig.


Helt kort leder vi efter dig, der tænder på at: 

  • Arbejde med energioptimering i vores 4600 lejemål samt boligselskabets kontorer 
  • Styrke strukturen og bidrage til optimering af vores processer 
  • Sikre vidensdeling til dine tekniske kolleger 
  • Bringe dit praktiske og forretningsmæssige mindset i spil i samarbejde med dine kolleger, både når der skal tænkes nyt og “vi plejer” skal udfordres 
  • Spille hinanden gode både internt, i samspil med beboer-repræsentanterne og i lokalbestyrelserne


Struktur og vidensdeling er din force  
Du er vant til at arbejde struktureret, analytisk og har et skarpt øje for, når opgaver kan løses mere effektivt og hvordan enderne bedst muligt mødes. Derfor bliver en af dine opgaver også at kigge vores processer efter og sikre, at alle medarbejdere ved, hvor de kan finde relevante skabeloner og materiale til at udføre deres arbejde. Sagt med lidt andre ord, skal du trives i en rolle, hvor du gør hverdagen lettere for dine kolleger og finder økonomiske besparelser for virksomheden.  

Du er derfor en god kommunikatør og kan formidle, at de ændringer du implementerer, gavner dine kolleger. Omvendt forstår du også vigtigheden af at lytte til input og at det er i samarbejdet, vi lykkes. Der er stor grad af frihed under ansvar og dine kolleger har masser af viden, som de gerne deler ud af. 

Har du samtidigt erfaring med at søge midler til dine egne og dine kolleger gode spareløsningsideer, er det en opgave, vi også meget gerne lægger på dit bord.


Er det din baggrund, der får os til at se lyset?
Overrask os! Vi har ikke nogen specifikke forventninger til din baggrund, men vi har fokus rettet mod dig, der har erfaring med energioptimering, andre forbedringsprojekter og tidligere har arbejdet med at implementere nye processer på en arbejdsplads.  

Da vi leder efter en teknisk profil, der også er vant til at bruge sine hænder, kunne du have en fortid inden for VVS eller el. Har du erfaring som maskinmester eller måske konstruktør, hører vi også meget gerne fra dig - også selvom din baggrund er en helt femte. 


Hvad kan du så forvente af os?
Da du træder ind i en nyoprettet stilling, får du i høj grad mulighed for selv at forme din rolle. Du skal derfor trives med, at du selv er med til at lægge din karrieresti hos os. Det betyder også, at du har stor frihed i dit arbejde og at det er dig, der ofte opsøger opgaverne og ser potentialet for udviklingsområder - selvfølgelig i samarbejde med dine kolleger og Driftschefen.  

Du kan forvente et højt fagligt og socialt engagement fra dine kolleger, hvor der tales om tingene og vi har det sjovt sammen.  


Er det dig, der kan sætte strøm til et godt samarbejde?
Så tøv ikke med at søge via dette link, ved at sende et motiveret CV, hvor du beskriver din motivation for at søge stillingen, og sætter dine egne erfaringer i relation til jobbets indhold.

Vi modtager ikke ansøgninger, men derimod motiverede CV. Du kan læse mere om, hvad det indebærer her.

Vi får hjælp af Konsulenthuset Ballisager til rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, der ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Hansen på tlf. 3062 8923.

Link til ansøgningsskema