Skip til hoved indholdet

(Tilføjet 02.12.2020)

I fredags var der nøgleudlevering på de helt nye lejligheder i Enghaven, Gammel Kongevej 15-39.

For nogle af de nye beboere var det deres allerførste bolig, så det var selvfølgelig en stor dag.

Det var ejendomsmesterassistent Henrik Mikkelsen og inspektør Claus Thomsen, der stod for udleveringen af nøgler til i alt 39 lejligheder, mens Lotte Kock og ejendomsmester Fritz Christiansen sikrede, at alle coronarestriktioner blev overholdt.

Vi byder alle de nye beboere velkommen og håber, at alle vil få mange gode år i Enghaven.

Dokumenter om byggesagen

Er du på boligjagt?

Vi opfører boliger i både Aalborg og Nørresundby samt Østvendsyssel. Vil du høre mere om vores nybyggerier, så kontakt os.

Tidligere opdateringer:

(Tilføjet 25.08.2020)

Byggeriet i Enhaven i Uttrup skrider hastigt frem.

Vi er så småt begyndt med udlejning af boligerne, så er du interesseret i en bolig i det nyopførte Enghaven på Gammel Kongevej 15-39, så skynd dig at melde dig ind i BoINord og gør dig aktiv i afd. 77. De står klar til indflytning den 1. december 2020.

Byggeriet er på 5 etager i en spændende arkitektur med grå, pudsede facader brudt af træbeklædning i det fælles gårdrum, hvorfra alle lejligheder har adgang via og en åben altangang.

30 af boligerne i Enghaven er 2-værelseslejligheder på 47 kvm. med et lyst og velindrettet køkken. De resterende 28 boliger på 74-76 kvm. har 3 værelser. Alle lejligheder bliver udstyret med automatisk ventilation, der sikrer et behageligt indeklima uanset lejlighedens størrelse.