Skip til hoved indholdet

Husleje og betaling

Din første husleje

Når du har fået tildelt en bolig, skal du, når du underskriver lejekontrakten, betale 1. måneds husleje, og senest 1 måned før indflytningsdato skal du betale indskuddet.

Du modtager et følgebrev sammen med lejekontrakten, hvor der står information omkring dette.
Sammen med din lejekontrakt får du også udleveret husorden mm., boligattest, navneskilt, fuldmagt til valg af el-leverandør og tilmelding til betalingsservice.

OBS - Du skal selv holde øje med, at huslejebetalingen er på din betalingsoversigt, og at pengene bliver trukket fra din konto, hvis du vælger betalingsservice. 

Spørgsmål og svar om huslejebetaling


 • Inden du flytter ind i din nye bolig, er det vigtigt, at du tager stilling til, hvilken el-leverandør du ønsker, ellers vil der ikke være el i din bolig, når du flytter ind.

  Sammen med lejekontrakten får du udleveret en fuldmagt til valg af el-leverandør.

  Hvis du ønsker, at vi skal tage os af det, vil du blive tilmeldt til den leverandør, der står på fuldmagten. 

  Hvis du selv ønsker at sørge for el, er det vigtigt, at du tager stilling til dette, og tilmelder dig i god til inden indflytning. 

 • Du modtager sammen med lejekontrakten en fuldmagt, der skal udfyldes med det navn, du ønsker skal stå på din postkasse og på dit dørskilt.

  Du bedes udfylde dette felt om ønske til navneskilt.

  Nogle afdelinger har mindre dørtelefonskilte, hvor det kan være nødvendigt at forkorte dit navn.

  Dit første skilt betaler afdelingen. Ønsker du herefter et nyt skilt, er det for egen regning. 

 • Sammen med lejekontrakten skal du udfylde en fuldmagt vedr. tilmelding til betalingsservice, hvis du ønsker at boligselskabet skal gøre dette for dig. 

  OBS - Du skal selv holde øje med at huslejebetalingen er på din betalingsoversigt, og at pengene bliver trykket fra din konto. 

Genveje til mere information


 • Hjælp i boligen

  Din bolig er dit hjem, og det skal være enkelt for dig at få hjælp med det praktiske i din bolig, så derfor har vi samlet alt, hvad du skal vide her.
  ´

 • Har du andre spørgsmål?

  Hvis du har spørgsmål omkring dit lejemål, må du altid kontakte vores administration. Det er nemmest via MinSide, men du kan også fange os på dette link

 • Din boligafdeling

  Du er flyttet ind i en boligafdeling, som er en selvstændig del af boligselskabet, hvor beboerne har
  stor indflydelse.
  Læs mere om din afdeling her.