Skip til hoved indholdet

Lokale partnerskaber

Vi skal være synlige lokalt

 

Vi er en del af lokalsamfundet og ønsker at bidrage positivt med attraktive boliger til en lav husleje. Også i fremtiden.

 

For at fastholde et højt kendskab til Sundby-Hvorup Boligselskabs udbud af boliger til alle befolkningsgrupper og dermed opretholde en høj søgning til vores boliger, arbejder vi med markedsføring bredt i lokalområdet samt målrettet til udsatte og svage grupper.

 

I øjeblikket samarbejder vi med disse foreninger og organisationer omkring markedsføring af Sundby-Hvorup Boligselskab:

Aktuelle partnerskaber


 • Nørresundby Forenede Boldklubber
   (i daglig tale NFB eller Nørresundby FB) startede på baggrund af et flerårigt samarbejde mellem fodboldklubberne i Nørresundby.

   

 • NUBI er dannet i 1939, som Nr. Uttrup & Bouet Idrætsforening. I 1984 blev navnet ændret fra Nr. Uttrup & Bouet idrætsforening til kun NUBI, som klubben blev omtalt i daglig tale. Fra starten i 1939 var der håndbold, gymnastik og fodbold på programmet.

  I dag er NUBI udelukkende en fodboldklub. Klubben holder til i eget klubhus ved siden af Nr. Uttrup Skole. De yngste medlmmer er 4-5 år, og de ældste er Super Grand Old Boys. Der trænes og spilles fodbold på klubbens anlæg hverdage fra omkring kl. 16.30 til kl. ca. 21.00. Der spilles foruden hverdage, også mange kampe hver weekend. NUBI's kampdragter er gul og blå.

 • Gandrup Sportsklub er byens lokale sportsklub og samlingssted for byens borgere og alle andre interesserede. Alle er velkommen her, unge som gamle. I Gandrup Sportsklub er der plads til at dyrke motion og sport på alle plan. 

 • Den nuværende klub, blev dannet torsdag den 5. maj 1932 på den stiftende generalforsamling, der blev afholdt på Afholdshotellet i Hals. Foreningen fik navnet Hals Boldklub af 1932. Det nuværende navn Hals Forenede Sportsklubber (HFS) blev vedtaget på en generalforsamling d. 9. april 1953. Hals Boldklub af 1932 og Hals Gymnastikforening fusionerede, og blev enige om det nuværende navn.

 • FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. 

  FDF tror på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

  Læs mere på FDF.dk

 • I Ældre Sagen finder mennesker sammen i små og store fællesskaber. Det giver smil på læben og færre føler sig ensomme.

  Besøg Ældresagen Hals

 • I Ældre Sagen finder mennesker sammen i små og store fællesskaber. Det giver smil på læben og færre føler sig ensomme.

  Besøg Ældresagen Dronninglund

 • Idræt og aktivitet for alle - Både ude og inde

  https://flauenskjoldhallen.dk/