Skip til hoved indholdet

Tillykke til Hans Bøyen Christensen

Hans Bøyen Christensen, formand i Sundby-Hvorup Boligselskab, fejrer 25-års jubilæum i boligselskabets organisationsbestyrelse.

 

Det er et kendt og anerkendt ansigt i den nordjyske boligbevægelse, der bliver fejret, når Sundby-Hvorup Boligselskab afholder reception i dag, fredag den 2. september fra 11.00 til 14.00.
Boligselskabets formand, Hans Bøyen Christensen, kan nemlig både fejre 25-års jubilæum i organisationsbestyrelsen og runder samme dag 75 år.

 

Sundby-Hvorup Boligselskab har under Hans Bøyen Christensens formandskab gennemgået store forandringer og er i dag et af Nordjyllands største almene boligselskaber med mere end 4.600 boliger.

 

Og netop viljen til at skabe forandringer og evnen til at gøre det, uden at boligselskabet mister sine rødder, er sigende for Hans Bøyen Christensens lederskab. På sin helt egen, stilfærdige – men bestemte – facon, har han stået i spidsen for flere store projekter og positive tiltag gennem sine mange år som beboernes førstemand. Han har ikke mindst været dybt involveret i de senere års vellykkede renoveringsprojekter til mere end 1,6 mia kr.

 

Hans Bøyen Christensen er en stærk kulturbærer i Sundby-Hvorup Boligselskab, og med sin enorme viden og nysgerrighed om den almene sektor, har han ikke kun sat sit præg på Sundby-Hvorup Boligselskabs udvikling. Gennem årene har han også været en stærk stemme for ideen om at skabe gode boliger for alle via den unikke danske model med almene boligorganisationer.

 

Der vil nok være dem, som ved første møde tænker, at Hans er en stille og alvorlig person. Men for Hans Bøyen Christensen er tale sølv og tavshed guld. Han lytter og fristes ikke til at drage forhastede konklusioner. Og bag det stilfærdige og alvorlige ansigtsudtryk gemmer der sig en lun og festlig kollega, formand og familiefar, der altid er god for en historie. Dét ved de i Sundby-Hvorup Boligselskab. Og det sætter de pris på.

 

’Stabil’ Sådan lyder det samstemmende fra folk, der kender og arbejder sammen med Hans Bøyen Christensen. Hans lange og vedholdende arbejdsindsats for Sundby-Hvorup Boligselskab viser det også i praksis. Der er stort set ikke det møde i boligselskabet, hvor han ikke er med. Enten som myndig dirigent eller opmærksom deltager.

 

Hans Bøyen Christensen har boet i boligselskabets ikoniske rødstens-boligblokke på Abildgårdsvej i Nr. Uttrup siden 1969. Her bor han stadig med sin kone Anna Marie. Børnene er fløjet fra reden, så det i dag ikke mindst er børnebørnene, der ’stjæler’ hans fritid, hvor der dog også bliver tid til en tur i svømmehallen – når han altså ikke er til møde i boligselskabet.

 

Gennem sine 25 år i boligselskabets organisationsbestyrelse har han været formand i godt 15.

 

Vi ønsker Hans et stort tillykke med både jubilæum og fødselsdag.